İstanbul’da Korsan Cd Operasyonu: 10 Gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, 12 ayrı adrese eş zamanlı olarak düzenlediği...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, 12 ayrı adrese eş zamanlı olarak düzenlediği operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

İstanbul polisinin korsan CD ile mücadelesi devam ediyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kadıköy ve Tahtakale’de korsan CD üretimi yaptığını tespit ettikleri 12 ayrı adrese eş zamanlı olarak baskın düzenledi. Kadıköy Söğütlüçeşme Caddesi’nde bulunan bir iş hanına da baskın düzenleyen ekipler, çok sayıda korsan CD, CD çoğaltma cihazları ve kartonetler ele geçirdi. 2 kişinin gözaltına alındığı adreste polis ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Reklam
Reklam

Öte yandan 12 ayrı adreste gerçekleştirilen operasyonda yaklaşık 40 bin korsan CD, CD çoğaltma cihazları ve kartonetler ele geçirildi. Çoğunluğu film ve oyun içeren korsan CD'lerin piyasa değerinin yaklaşık 300 bin lira olduğu öğrenilirken, konuyla ilgili 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Polis ekiplerinin konuyla ilgili incelemesi devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: