İstanbul'da plajlar 15 Haziran’da açılıyor

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Menekşe, Çiroz ve Güneş, Anadolu Yakası’nda ise Caddebostan-1, Caddebostan-2, Caddeboston-3 plajlarının 15 Haziran'dan itibaren halka açılacağı bildirildi.

İSTANBUL (ANKA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da plajların 15 Haziran’dan itibaren açılacağını bildirdi. İBB’den yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların bu yıl Avrupa Yakası’nda, Menekşe, Çiroz ve Güneş Plajları, Anadolu Yakası’nda ise Caddebostan-1, Caddebostan-2, Caddeboston-3 plajlarında denize girebileceğini açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü’nün, plaj hizmeti verdiği 6 ayrı noktada her hafta deniz suyu temizlik oranı ölçümlerinin analiz edildiği bildirilen açıklamada, gerekli ilaçlamaların yapılarak halkın gönül rahatlığı ile denize girebilmesinin sağlandığı vurgulandı. Plajlarda İstanbul halkının huzurlu bir gün geçirebilmesi için güvenlik personelleri ile gerekli tedbirlerin alındığına dikkat çekilen açıklamada, “Kullanıma açılan plajlarda ve sahillerde her gün temizlik kontrolleri yapılmaktadır” denildi.

Reklam
Reklam