İstanbul'da sağanak yağış hayatı esir aldı

İstanbul'da gece aralıklarla yağan yağmur sabah saatlerinde şiddetlendi. Sabah 8.30'da havadaki siyah bulutlar nedeniyle gün aydınlanmadı. Şiddetli yağış nedeniyle bir çok yeri su bastı. Araçlar yollarda mahsur kalırken ortaya zor anları yansıtan görüntüler çıktı. Zeytinburnu Metro İstasyonu'nu da su bastı. Metro istasyonundakiler zor anlar yaşadı. Yoğun yağış İstanbul'da trafiği kilitledi, toplu ulaşımı da olumsuz etkiledi.

Kuvvetli sağanak yağmur nedeniyle birçok yeri su bastı, alt geçitler su altında kaldı. Yollarda mahsur kalan araçların olduğu belirtiliyor. Aksaray Meydanı'nda çekilen görüntülerde suların arasında kalan aracında mahsur kalan bir kadın aracının üstünde yardım beklerken vatandaşlar tarafından amatör kameraya kaydedildi. Yine aynı yerde, Aksaray'da biriken yağmur suları bölgede bulunanlara zor anlar yaşattı. Yol kenarında aracının yarısından fazlası sular altında kalan bir taksi şoförü de aracının üzerine çıkarak kendini kurtarmaya çalıştı.

Reklam
Reklam

METRO İSTASYONUNU DA SU BASTI

Zeytinburnu Metro İstasyonu'nu da su bastı. Metro istasyonundakiler zor anlar yaşadı. Atatürk Havaalanı - Yenikapı metrosunda sağanak yağmur sırasında çekilen görüntüler adeta dehşete düşürdü. Görüntülerde metronun su basma anları böyle görüntülendi.

BİR KİŞİ SEL SULARININ İÇİNDE YÜZDÜ

Vatandaşlar sosyal medyadan İstanbul'un dört bir yanından çekilmiş görüntüleri paylaştı. Trafikte kalanların sağanak yağmurla imtihanı dikkat çekerken Üsküdar'dan gelen bir görüntü ise şok etti. Üsküdar'da sağanak yağış sonrası oluşan baskında bir vatandaş sel sularının içinde yüzdü.

Anahtar Kelimeler: