İstanbul’da Şiddetli Rüzgar Ağaçları Devirdi

İstanbul'da şiddetli rüzgar gece boyunca etkili oldu. Rüzgar sebebiyle bazı ilçelerde ağaçlar yerinden sökülürken, Taksim...

İstanbul'da şiddetli rüzgar gece boyunca etkili oldu. Rüzgar sebebiyle bazı ilçelerde ağaçlar yerinden sökülürken, Taksim meydanındaki inşaat alanının koruma bariyerleri ise devrildi.

Şiddetli rüzgar gece boyunca İstanbul'u esir aldı. Rüzgar nedeniyle Beyoğlu Karaağaç Caddesi üzerinde bulunan Halıcıoğlu Askerlik Şubesi önündeki dev çınar ağacı devrildi. Ağacın devrilmesi sebebiyle cadde uzun bir süre trafiğe kapatıldı. Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye erleri, yola devrilen ağacı keserek yoldan kaldırdı.

Reklam
Reklam

Öte yandan Taksim'de devam eden inşaat alanının ahşap bariyerleri da şiddetli rüzgar sebebiyle yerinden söküldü. Tarlabaşı Bulvarı Taksim Meydanı girişinde yere devrilen bariyerler trafiği olumsuz yönde etkiledi. Bariyerler, görevlilerin çalışması ile kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: