İstanbul'da sokak ortasında infaz! 2 kişiyi kurşun yağmuruna tuttular

İstanbul Esenyurt'ta bir kadın iki kişi sokak ortasında kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü. Olay saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Yolda yürüyen biri kadın iki kişiye, ilk belirlemeye göre silahlı bir kişi tarafından saldırı düzenlendi. Kurşun yağmuruna tutulan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, güvenlik şeridi çekerek sokağı kapatırken inceleme sürüyor.

Esenyurt’ta sabah saatlerinde sokak üzerinde yürüyen bir kadına ve adama kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tarafından silah ile art arda ateş edildi. Kadın ve adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, sabah saat 08.00 sıralarında Esenyurt ilçesi Yenikent Mahallesi’nde bulunan bir sokak üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, sokak üzerinde yürüyen bir kadına ve adama kimliği belirsiz bir şahıs tarafından kurşun yağdırıldı. Kadın ve adam olay yerinde hayatını kaybederken, şahıs işe kaçtı. Silah sesleri sonrası korkan mahalle sakinleri ise sokağa döküldü.

Reklam
Reklam

Olay sırasında silah sesi duyan bir vatandaş, "7-8 el silah sesi duyduğunu ifade ederek dışarı çıktım 2 vatandaş yatıyor başka bir olay görmedim" dedi.

Silah sesleri duyan bir diğer vatandaş ise "Yakındaydım gittiğimde 2 kişi yerdeydi. Art arda 10 ele yakın silah sesi duydum. Sesin bitmesini bekledim olay olduğu yere yakınlaştığım da ikisi kafasında vurularak ayrı ayrı yerlerde yatıyorlardı. Biri bayan diğeri erkekti" diye konuştu.

Olay yerine sevk edilen polisler kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

BİR KİŞİ TARAFINDAN 2 SİLAH KULLANILDI İDDİASI

Öte yandan cinayeti gerçekleştiren şahıs tarafından iki ayrı silah kullanıldığı iddia edildi.

KAÇIŞ ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Esenyurt'ta sabah saatlerinde 2 kişiyi öldürdüğü iddia edilen adamın kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şahsın panik bir şekilde olay yerinde hızla koştuğu görülüyor.

Anahtar Kelimeler: