İstanbul'da Su Kesintisi

Kadıköy, Ataşehir ve Ümraniye'nin bazı bölgelerinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle 14 Kasım Çarşamba 08.00 ile...

Kadıköy, Ataşehir ve Ümraniye'nin bazı bölgelerinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle 14 Kasım Çarşamba 08.00 ile 15 Kasım Perşembe 08.00 saatleri arasında 24 saat su kesintisi yapılacak.

İSKİ'den yapılan açıklamada, Dudullu terfi merkezinde yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle Kadıköy, Ataşehir ve Ümraniye'nin bazı bölgelerinde su kesintisi yapılacağı belirtildi. Açıklamaya göre su kesintisi yapılacak bölgeler şöyle: "Kadıköy; Kozyatağı, 19 Mayıs, Sahrayı Cedid, Merdivenköy, Erenköy, Suadiye, Caddebostan, Fenerbahçe, Göztepe, Feneryolu ve Fikirtepe Mahalleleri. Ataşehir; Ferhatpaşa, Mimar Sinan, Mevlana, Yeni Çamlıca, İnönü, Kayışdağı, Barbaros, Fındıklı, Örnek, Fetih, Mustafa Kemal, Küçükbakkalköy, İçerenköy, Atatürk, Aşık Veysel ve Yeni Sahra Mahalleleri. Ümraniye; Esenşehir, Yukarı Dudullu, Mehmet Akif, Tatlısu, Çamlık, Çakmak, Altın Şehir ve Tepeüstü Mahalleleri.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: