İstanbul'da tarihi ve kültürel mirasın korunması tartışılacak

İstanbul'da düzenlenecek bir panel ile 'Tarihi ve kültürel mirasın korunması: Şehirlerin kimliği ve geleceğe taşınması'...

İstanbul'da düzenlenecek bir panel ile 'Tarihi ve kültürel mirasın korunması: Şehirlerin kimliği ve geleceğe taşınması' ele alınacak.

Mimar ve Mühendisler Grubu'nun (MMG) organize edeceği Fatih Sultan Vakıf Üniversitesi Yenikapı Mevlevihanesi Yerleşkesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan ‘Tarihi ve kültürel mirasın korunması: Şehirlerin kimliği ve geleceğe taşınması’ konulu panel 15 Mart Perşembe günü saat 14.00-16.00 arasında yapılacak.

Moderatörlüğünü MMG Genel Başkan Yardımcısı, Makina Mühendisi Osman Şahbaz'ın yapacağı panele konuşmacı olarak Fatih Sultan Vakıf Üniversitesi'nden Prof. Dr. Sadettin Ökten, Prof. Dr. Fevzi Yılmaz, Prof. Dr. Hüsrev Subaşı, Prof. Dr. Recep Bozlağan katılacak.

Reklam
Reklam

Panelin açılışında ise MMG Genel Başkanı Avni Çebi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Duman ile Üniversitenin Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Hikmet Özdemir birer konuşma yapacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz