İstanbul'da uyuşturucu operasyonu -13 kilo 588 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi,7 kişi gözaltına alındı

İstanbul'da 13 kilo 588 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 7 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da 13 kilo 588 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 7 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'da 4 adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonda 13 kilo 588 gram sentetik uyuşturucu, 650 gram uyuşturucu olduğu değerlendirilen beyaz toz ele geçirdi.

M.T. (46), N.G. (25), T.Y. (28), M.A.K. (24), D.D. (36), F.O. (26) ve R.Ş. (40) gözaltına alındı.

Zanlıların, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Zanlıların araçlarına el konuldu.

Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, emniyet binasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, uyuşturucuyla mücadelelerinin süreceğini belirterek, operasyonu gerçekleştiren ekibe teşekkür etti.

Yılmaz, "Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü olarak geleceğimizin teminatı gençlerimiz başta olmak üzere toplumumuzun her kesimini uyuşturucunun zararlarından korumak amacıyla uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmalarımız etkin ve kararlı bir şekilde sürecek" diye konuştu.

Öte yandan, operasyon anı, güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: