İstanbul'da yağış etkisini artıracak

Afet Koordinasyon Merkezi'nden (AKOM) yapılan açıklamaya göre İstanbul'u etkisi altına alan yağış, bugün gece yarısından sonra etkisini arttırarak devam edecek.

İSTANBUL (İHA) - Afet Koordinasyon Merkezi'nden (AKOM) yapılan açıklamaya göre İstanbul'u etkisi altına alan yağış, bugün gece yarısından sonra etkisini arttırarak devam edecek.

Gün boyu aralıklarla devam eden sağanak yağış özellikle Avrupa ve Anadolu yakasının bir bölümünde etkili oldu. Bugün öğle saatlerinden itibaren Metrekareye ortala 41 Kg. yağış düştü. Yağmurun etkisiyle de ağırlaşan trafikte köprülerde akşam yoğunluğu yaşanırken, Güneşli kavşağında devrilen yağ yüklü TIR, yoğunluğun artmasında etkili oldu.

Reklam
Reklam

Öte yandan, hava muhalefeti nedeniyle Bostancı-Yenikapı-Armutlu 18.15, Kadıköy-Yenikapı-Bursa 18.30, Yenikapı-Bandırma 18.30 ve Bandırma-Yenikapı 21.30 İDO seferleri iptal edildi.

Yarın sabah yapılması planlanan Armutlu-Yenikapı-Bostancı 08.00 ve Bursa-Yenikapı-Kadıköy 09.30 seferlerinin de olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği bildirildi.