İstanbul'da yağmur ne kadar sürecek? Yarın havadurumu nasıl olması bekleniyor?

İstanbul'da an itibariyle beklenen yağış geldi ve çattı. Yine otoyolları su bastı, ara sokaklarda sıkıntı büyük, Avrasya Tüneli de kapatıldı! Şimdi de İstanbullular yağmur kaç gün sürecek, yarın havadurumu nasıl olacak, yağışlarla ilgili detaylı aramalar yapılacak. İşte az önce başlayan sağanak yağmur ile ilgili son dakika bilgileri, İstanbul için havadurumu ve yağmur kaç gün sürecek sorusu ile ilgili detaylar.

İstanbul'da beklenen yağış devam ediyor. Sabah saatlerinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü bazı uyarılarda bulunmuştu ve yine İstanbul'da yoğun dolu, sağanak yağış ve etkili rüzgar kendisini gösteriyor. Avrasya Tüneli'nin kapatıldığı doğrulandı ve birçok yerde de sel baskını büyük problem oluşturuyor. İstanbul'da yağmur dolayısıyla Kale Center dolaylarında Kabataş tremvayının çalışmadığı da söyleniyor. Bakalım İstanbul'da etkisini gösteren yağmur kaç gün sürecek, yarın hava İstanbul'da nasıl olacak ve havadurumu ne şekilde etkisini gösterecek?

Reklam
Reklam

ŞİDDETLİ YAĞMUR KAÇ GÜN DEVAM EDECEK? YARIN (CUMA GÜNÜ) İSTANBUL HAVADURUMU NASIL OLACAK?

İstanbul'da meteoroloji uyarsının ardından beklenen şiddetli sağanak yağış an itibariyle başladı. İstanbul'un bir çok bölgesinde hayatı yine felç eden sağanak yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Şiddetli yağış maddi hasara da neden olmaya devam ediyor. Dolu yağışı dolayısıyla bazı evlerin ve otomobillerin camlarının kırılmasına da yol açtı. Afet Yönetim Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu da İstanbullulara tavsiyelerde bulunuyor.

Etkisi bilinmese de; havadurumu nasıl olacak sorusu ile ilgili meteoroloji yarın da yağış beklendiğini resmi olarak açıklandı. İnternette de yarın aynı sıcaklık derecesi ile yağmur bekleniyor fakat şiddeti ile ilgili bir detay bulunmuyor.
Son olarak İstanbul hava durumu, Haydarpaşa Garı'nı da etkiledi, bölgede yangının çıktığı belirtilirken vinç devrilmesi de insanları korkutuyor.

Anahtar Kelimeler: