İstanbullu Gelin 30. yeni bölüm izle: Can'ın Süreyya'ya olan ilgisi ortaya çıkıyor!

İstanbullu Gelin bu akşam 30. bölümü ile izleyicisi ile buluşuyor. Star TV'de yayınlanan ve Aslı Enver ile Özcan Deniz'in başrolünde oynadığı İstanbullu Gelin, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlandı. Son bölümde Süreyya ile Faruk, aralarındaki buzları eritirken Can'ın bir kutuda sakladığı Süreyya'nın fotoğrafları merak uyandırdı. Yeni bölümde ise Can'da Süreyya'ya ait toka bulunması kuşkuları iyice artırdı. İstanbullu Gelin 30. bölüm fragmanları ve yeni bölüm özeti haberimizde.

İstanbullu Gelin 30. bölümü ile bu akşam Star TV'de ekranlara gelecek. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan İstanbullu Gelin'de Özcan Deniz ve Aslı Enver başrolleri paylaşıyor. Büyük şehirde yetişmiş, özgürlüğüne düşkün Süreyya ve modern görüntüsüne rağmen ailesine ve geleneklere sıkı sıkıya bağlı Faruk arasındaki aşk, her bölümde ayrı bir sınavdan geçiyor. İstanbullu Gelin son bölümde Faruk ile Süreyya arasında kıskançlık krizi boy göstermiş ve Süreyya evi terketmişti. Aralarındaki buzları eriten ikili, yeni bölümde ailece kutlayacakları yılbaşı eğlencesi için hazırlıklarını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

SÜREYYA'NIN TOKASI NEDEN CAN'DA?

İstanbullu Gelin yeni bölümde Can'ın Süreyya'ya olan ilgisi nereden geliyor merak ediliyor. Son bölümde bir kutudan Süreyya'nın fotoğraflarını çıkarması ve sonrasında yeni bölüm fragmanında ona ait bir tokanın bulunması kuşkuları iyice artırdı. İstanbullu Gelin yeni bölümde bu olayın arkasındaki sır ortaya çıkacak mı? İşte İstanbullu Gelin 30. bölüm fragmanları ve özeti...

İSTANBULLU GELİN 30. BÖLÜM ÖZETİ

Bir süredir tehlikeli sularda yüzen Fikret hiç beklemediği yerden gelen bir darbe ile köşeye sıkışır. Süreyya’dan gelen bir haber Faruk’un sevinçten havalara uçmasına sebep olur. Öğrendiği bilgiyle deliye dönen Emir’in yaptığı hamle herkesin yüreğini ağzına getirir. Can derinlerdeki duyuları ile ilgili hiç istemeyeceği biriyle yüzleşmek zorunda kalır. Esma Ve Garip önlerinde başlayan yeni sürecin tadını çıkarmaktadırlar. Ancak bilmedikleri şey, sürpriz bir isim tarafından fark edilecek olmalarıdır.

Yayın Günü: 22 Aralık Cuma
Yayın Saati: 20.00

Anahtar Kelimeler: