İstanbullu Işadamları Kızıltepeliler Ile Kucaklaştı

İstanbullu işadamları Mardin'in Kızıltepe ilçesine gelerek çeşitli temaslarda bulundu. İlçede dershaneye gidemeyen öğrencilerin eğitim-öğretim göreceği...

İstanbullu işadamları Mardin'in Kızıltepe ilçesine gelerek çeşitli temaslarda bulundu. İlçede dershaneye gidemeyen öğrencilerin eğitim-öğretim göreceği okuma salonunun açılışı yapan işadamları, Mardin ve Kızıltepe’yi gezdikten sonra Kayapınar köyüne giderek halk ile sofraya oturdu.

Bahçelievler İşadamları Derneği (BİŞİAD) Başkanı Mustafa Kemal Kahya ile işadamları bulundukları temaslarda kardeşlik mesajı verdi. Çözüm sürecinden Türkiye’nin 4 bir yanının umutlu olduğunu ifade eden Baykara, "Buradaki kardeşlerimizle bir ayrılık, gayrılığımız olmadığını göstermek için geldik.” dedi.

Reklam
Reklam

Kayapınar köyünde Mustafa Baykara’nın davetlisi olarak köy sofrasına oturan işadamlarından Cemal Tekcan, Mardin’e okul yapmak istediğini söyledi. Köylülerle muhabbet eden işadamları kendilerine ikram edilen yemek ve mırradan sonra köyden barış ve kardeşlik ve barış mesajları ile ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: