İstanbul’un Trafik Çilesi Devam Ediyor

Fatih Sultan Mehmet ve Haliç köprülerinde yapılan bakım onarım çalışmaları nedeniyle oluşan trafik yoğunluğu bugün...

Fatih Sultan Mehmet ve Haliç köprülerinde yapılan bakım onarım çalışmaları nedeniyle oluşan trafik yoğunluğu bugün de devam ediyor. Araçlarının kontaklarını kapatarak otomobillerinden inen sürücülerin birbirleriyle sohbet ettikleri görüldü.

Fatih Sultan Mehmet ve Haliç köprülerinde dün başlayan bakım onarım çalışmaları trafiği bugün de olumsuz yönde etkiliyor. Anadolu yakasına geçmek için ikinci köprüyü tercih eden vatandaşlar trafikte neredeyse milim milim ilerliyor. Saatlerce trafikte olduklarını belirten vatandaşlar, araçlarının kontaklarını kapatarak yolun açılmasını bekliyor. Öte yandan bazı sürücülerin de araçlarından inerek birbirleriyle sohbet ettiği de gözlendi.

Reklam
Reklam

Trafik yoğunluğundan isyan eden sürücüler ise, “Üç dört ay böyle mi devam edecek? Biz saatlerdir buradayız, üç ay böyle çekilir mi? Çile çekiyoruz işte. Özel araç sahiplerinin otomobillerini evde bırakmaları lazım” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: