İstasyon Kavşağı Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Belediyesi tarafından Çevre Yolu Batı Girişi ve şehir geçişinde sürdürülen çalışmalar kapsamında, İstasyon Kavşağı’nın...

Malatya Belediyesi tarafından Çevre Yolu Batı Girişi ve şehir geçişinde sürdürülen çalışmalar kapsamında, İstasyon Kavşağı’nın yeniden düzenlendiği belirtildi.

Malatya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

“Çevre Yolu Batı Girişi ve şehir geçişinde yol genişletme, perde duvar, kaldırım, peyzaj düzenleme ve aydınlatma çalışmalarını büyük oranda tamamlayan Malatya Belediyesi, trafik akışı bakımından önem taşıyan İstasyon Kavşağı’nda da yeni düzenleme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Reklam
Reklam

Çevre Yolu düzenleme çalışmaları ile birlikte planlanan ve Yeni Devlet Hastanesi’nin de yakında hizmete girecek olması nedeniyle trafik akışı bakımından çok daha önemli bir konuma gelen İstasyon Kavşağı tamamlandığında; Çevre Yolu Batı Girişi, şehir geçişi ve İnönü Caddesi’ne doğru trafik akışı daha düzenli ve güvenli bir hale gelecek.”

Düzenleme çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanmasının beklendiği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: