İstasyon Mahallesini Buluşturan İftar

Kartepe İstasyon Mahallesi Merkez Cami Dernek Yönetimi, bu yıl beşincisini düzenlediği iftar yemeğinde mahalle sakinleri...

Kartepe İstasyon Mahallesi Merkez Cami Dernek Yönetimi, bu yıl beşincisini düzenlediği iftar yemeğinde mahalle sakinleri ile ilçe protokolünü aynı masa etrafında buluşturdu.

İstasyon Mahallesi Merkez Camii önündeki pazar caddesi üzerine kurulan masalar iftar saati yaklaştıkça tek tek doldu. Aralarında Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın yanı sıra, Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, İl Genel Meclis Başkanı Fahim Kılıç, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı ve Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, eski belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile mahalle sakinlerinden oluşan 3 bin kişilik topluluk ezan vakti ile birlikte oruçlarını açtılar.

Reklam
Reklam

İstasyon Mahallesi iftar yemeğinde Cami Dernek Başkanı Şerif Tezcan, Şemistan Subaşı, Abidin Akyol, Necati Pehlivan, Necdet Subaşı konukları ile yakından ilgilendiler. Çorba, tas kebabı, pilav, yoğurt, pide ve tatlıdan oluşan iftar yemekleri 5 farklı noktadan dağıtılırken, konuklar yemeklerini afiyetle yedi. Yemek sonunda Cami İmam Hatibi Halil İbrahim Uludağ’ın yaptırdığı yemek duasında eller göğe açıldı ve hep birlikte dua edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: