İşte 3DS’in Yeni Üyesi

Nintendo 3DS’in diğer konsollardan en büyük farkı, hiç şüphesiz kullanıcılarına çok sayıda farklı renk seçeneği sunmasıdır.

Şu ana kadar siyah, kırmızı, pembe,mavi gibi bir çok rengi bulunan Nintendo 3DS ailesine, yeni bir üyenin katılacağı duyuruldu.

Nintendo geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak, 3DS ailesinin yeni üyesini tanıttı. Okyanus mavisi, koyu siyah ve ateş kırmızısı 3DS’lere ek olarak artık cihazın beyaz versiyonlarının da satışa sunulacağını duyuran şirket, 3 Kasımdan itibaren dileyen oyun severlerin bu el konsoluna sahip olabileceğini duyurdu. Nintendo geçtiğimiz günlerde de mat pembe rengi tanıtmış ve bu ürününde 20 Ekimden itibaren satışa sunulacağını açıklamıştı. her iki 3DS’in fiyatı da 196$olarak belirlendi.

Reklam
Reklam

Bunun yanında, şirket benzer bir politikayı da Wii için uygulamayı düşünüyor. 261$’dan satılan bu konsolun siyah ve beyaz versiyonları sürpriz oyunlarla birlikte satışa sunulacak. Her iki politikanın da ortak amacı ise, Nintendo’nun kan kaybı yaşadığı konsol satış rakamlarını arttırmak.

[

****](http://www.scroll.com.tr/52488/walt-disney-klasikleri-3d-yolunda/)