İşte beklenen dizinin ilk fragmanı

Hazal Kaya ile Aras Bulut İynemli'nin başrollerinde oynayadığı Maral dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

**

**

FARAH ZEYNEP ABDULLAH İDDİASINA CEVAP

Hazal Kaya'nın yerine Farah Zeynep Abdullah'ın oynayacağı iddiaları üzerine Acunmedya-Tv8 Dramalar Direktörü Arzu Eğmir açıklama yaparak, Hazal Kaya'nın Maral dizisinde rol alacağını, Farah Zeynep Abdullah isminin söz konusu olmadığı söyledi…

HAZAL KAYA'NIN ALACAĞI ÜCRET BELLİ OLDU

Hazal Kaya'nın yakında TV8 ekranlarında başlayacak olan Maral dizisinden alacağı ücret belli oldu.

Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum, Balkanlar 1912 ve en son Aşk dizisinde oynayan güzel oyuncu Hazal Kaya TV8′de yakında başlayacak olan Maral dizisinden bölüm başı 50 bin lira kazanacak. Hazal Kaya daha önce Aşk-ı Memnu'dan 10 bin, Adını Feriha Koydum'dan 20 bin, Balkanlar 1912′den 30 bin ve Aşk dizisinden ise 40 bin alıyordu.

Hazal Kaya ilk tanıtımı yılbaşı gecesi yapılacak dizisiyle şubat ayında ekranlara geri dönecek.

HAZAL KAYA'DAN MARAL DİZİSİNE

Başrollerini Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı dizi yeni yılda TV8 ekranında izleyici ile buluşacak.Son dönemin en iyi oyuncuları Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli TV8′in yeni dizisi için birlikte kamera karşısına geçiyor.

Hayalleri mi aşkları mı? Kimin kazanmasına izin verecekler?

Başrollerini; Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı, senaristliğini Ezel ve Suskunlar dizilerine imza atan Pınar Bulut Deren'in, yönetmenliğini ise Deniz Koloş'un yapacağı dizi çok yakında TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Bir felaketin değil bir mucizenin ayırdığı iki aşığı canlandıracak olan Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin hikayesi herkesi ekran başına kilitleyecek.

Ezel, Uçurum ve 20 Dakika gibi farklı dizilere imza atmış olan Kerem Deren'in Pınar Bulut'la beraber kaleme alacağı Maral dizisinin erkek başrol oyuncusu, Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol alan Aras Bulut İynemli oldu.

Cast çalışmaları devam eden dizinin bayan başrol oyuncusu Hazal Kaya olmuştu.