İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasına yeni bir isim katıldı

İşte Benim Stilim All Star'da sürprizler bitmiyor. Her hafta bir kişinin elenerek veda ettiği İşte Benim Stilim All Star'ın ilk bölümünde yarışmacılar arasına yeni bir isim katıldı. İşte, o isim!

Tv 8 ekranlarının sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim All Star' haftaya başlangıç bölümünde Gülay Hançer sürprizi yaşandı. Her hafta eleme gecesiyle nefes kesen programa eski sezondan isimler katılmaya devam ediyor. İşte Benim Stilim All Star'da 13 Kasım 2015 Cuma gecesi İlbilge Uzun elenmişti. İlbilge'nin yarışmaya veda etmesinin ardından İşte Benim Stilim All Star'a Gülay Hançer dahil oldu. Eski sezonların en iddialı, en olaylı isimlerinin bir araya geldiği All Star formatına katılan yeni isim Gülay Hançer oldu. Daha önce güzelliği ve vücudundaki dövmeleriyle sık sık adından söz ettiren iddialı yarışmacının İşte Benim Stilim All Star' da nasıl bir performans göstereceği büyük bir merakla bekleniyor.

GÜLAY HANÇER KİMDİR?

1982 yılında Avusturya,Viyana'da doğan Gülay Hançer, Aslen Sivaslıdır. Viyanada yaşamaktadır.2014 yılının ağustos ayında İstanbul'a gelmiştir. 13 Ekim 2014 tarihinde Kostüm Partisi konseptinde kedi kadın kostümü ile Bu Tarz Benim yarışmasına konuk olan ve ardından 2. sezon Bu Tarz Benim yarışmasına katılan Gülay Hançer, şarkıcı Gökhan Keser'le bir süre aşk yaşamıştır.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR ELEME GECESİNDE YAŞANLAR

Haftaiçi boyunca jüriden düşük puan alıp üzgün surat rozetini takan; Ayşenur Balcı, Çiğdem Çelik, İlbige Uzun, Özden Cerrahoğlu ve Sinem Umaş içerisinden 2 isim cuma günü jüri üyeleri tarafından kurtarılmıştı, geri kalan 3 isim ise eleme adayı oldu. İşte Benim Stilim'de eleme mücadelesi verecek üç isim; Sinem Umaş, İlbige Uzun ve Özden Cerrahoğlu olarak belirlendi. Gala gecesinde ilk oylamayı yarışmacılar yaptılar. Bu isimden Özden Cerrahoğlu'nu elemeden kurtardılar.İşte Benim Stilim All Star jürisi kim elendi sorusunun yanıtını jüri üyeleri belirledi. İşte oylama;

Uğurkan Erez İlbilge Uzun elensin dedi.

Nur Yerlitaş da İlbilge Uzun için elensin dedi.

Kemal Doğulu oyunu Sinem Umaş diyerek kullandı.

İvana Sert de İlbige Uzun cevabını verince, çoğunluk oyuyla İlbige Uzun elenmiş oldu.