İşte Benim Stilim All Star'a Vahdet Gazetesi'nden şok suçlama

Vahdet Gazetesi, İşte Benim Stilim All Star'ı yerden yere vurdu.'İşte Benim Stilim All Star'daki bir yarışmacının hem mini etek giyip hem başörtüsü takmasını haber yapan Vahdet Gazetesi, Acun Ilıcalı'yı dinle dalga geçmekle suçladı.

Vahdet Gazetesi, yaptığı haberle Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan İşte Benim Stilim All Star'a ateş püskürdü. Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez'in jüri üyeliğini, sunuculuğunu ise Öykü Serter'in üstlendiği İşte Benim Stilim All Star programında, bir yarışmacının hem süper bir mini etek giyip hem başörtüsü takmasını "Reyting uğruna yapılan ahlaksızlık" olarak gören Vahdet Gazetesi, ekran başındaki izleyicilerin de dikkatini çeken bu duruma bazı sivil toplum örgütlerinin de tepki gösterdiğini iddia etti. Vahdet Gazetesi'nin tepkilere neden olan İşte Benim Stilim All Star yarışmacısının fotoğrafını sansürleyerek vermesi de dikkatlerden kaçmadı.

"ALLAH'Ü TEALA İLE DALGA GEÇMEKTİR"

Vahdet Gazetesi'nin "Dinimizle dalga geçtiler" başlıklı haberinde Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gümüş'ün "Bu aynı zamanda bizi yaratan Allah-û Teâlâ ile dalga geçmektir. O program ahlak dışı bir program. TV8'i ve Acun Ilıcalı'yı kınıyorum. Resmi kurumlar ile hükümeti göreve davet ediyoruz. RTÜK'ün bu konuya el koyması lazım." şeklindeki görüşleri de yayınlandı.

"DEJENERE ETMEK AMACI TAŞIYOR"

İşte Benim Stilim All Star'a tepkili olan bir diğer isim Ankara İnanç Özgürlüğü Platformu Sözcüsü İsmail Aydar ise, "O program bir oyalanma programı. İnsanları yoldan çıkartma, şeytanların telkinlerine açık bir program… Müslümanlar arasında o programın adını bile anmaya değmez. O tür programların hepsi Türk insanını dejenere etmek amacı taşıyor." diye konuştu.