İşte Benim Stilim Dilara Taşkın Kimdir Hayatı Kariyeri Biyografisi

İşte Benim Stilim Dilara Taşkın Kimdir Kaç Yaşında Hayatı Biyografisi Kariyeri Hakkında Bilinmeyenler

TV8 ekranlarında 21 Kasım Pazartesi günü başlayacak İşte Benim Stilim programına damga vuran Dilara Taşkın kimdir? Dilara Taşkın Hayatı ve Biyografisi. İşte Benim Stilim Dilara ilk bölümden en çok konuşulan isim oldu.

İlk sezonudan itibaren ekranların en çok izlenen programı olan İşte Benim Stilim efsane kadrosuyla geri dönüyor. Nur Yerlitaş hasta olarak sosyal medyada bir çok hayranını üzsede iyileşerek ekranlara geri dönmeye başladı. Aynı şekilde Kemal Doğulu zorlu hastalık sonrasında ekrana dönme sevinci yaşıyor. Aşk Kafe programıyla istediği reytingleri alamayan Kemal Doğulu hemen iş buldu ve yeni sezonda ekranlara geliyor.

Reklam
Reklam

Dilara Taşkın Kimdir?

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim programı Dilara Taşkın, 1993 doğumlu İzmirli yarışmacı Moda ve Tekstil bölümünde okumakta. 1.75 Boyunda ve 59 kilo olan Yay burcu Dilara, programda ses getirecek gibi duruyor. Özgürlüğüne düşkün bir yapıya bir sahip olan Dilara, Tam yay burcunun özellikleri taşımakta.

TV 8 ekranlarında yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan İşte Benim Stilim'de yeni yarışmacılar ilk programda göz doldurdu. İşte Benim Stilim yeni yarışmacıları arasında olan Dilara Taşkın, güzelliğiyle ve sözleriyle gündemde oldukça kalacak gibi duruyor. İşte Benim Stilim yarışmacılarından Dilara Taşkın kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği nedir?

![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1543336/640xauto.jpg)

DİLARA TAŞKIN KİMDİR?

Uzun bir aradan sonra ekranlara dönen İşte Benim Stilim yarışmasının yeni yarışmacıları oldukça merak ediliyordu. Yeni yarışmacılar arasında yer alan Dilara Taşkın, kendisinden söz ettirecek gibi duruyor. TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim programı Dilara Taşkın, 1993 doğumlu İzmirli yarışmacı Moda ve Tekstil bölümünde okumakta. 1.75 Boyunda ve 59 kilo olan Yay burcu Dilara, programda ses getirecek gibi duruyor. Özgürlüğüne düşkün bir yapıya bir sahip olan Dilara, Tam yay burcunun özellikleri taşımakta.

Reklam
Reklam