İşte Dehşet Anlarının Yaşandığı Ev

Ataşehir’de, anne ile kızının alevlerden kurtulmak için binanın 4. katından atlayarak ağır yaralanmasının ardından, komşuları...

Ataşehir’de, anne ile kızının alevlerden kurtulmak için binanın 4. katından atlayarak ağır yaralanmasının ardından, komşuları dehşet dakikalarını anlattı. Yangının çıktığı evin de kullanılamaz hale geldiği görüldü.

Yenisahra Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde bulunan 4 katlı binanın 4 katında çıkan yangın sonrası, alevlerden kurtulmak için kendilerin aşağı atan anne ile kızının tedavisi sürüyor. Yaşanan dehşet anları ise komşularını ve bina sakinlerini şoke etmiş durumda. Yangın çıkan binada yaşayan ancak olay anında komşusunda bulunan bir kadın, o anları anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Eşyalarının kullanılamaz hale geldiğini söyleyen kadın, yangının bacadan sıçrayan kıvılcımlardan çıktığını ileri sürdü.

Reklam
Reklam

Fatma Koçaklı ve kızının pencereden atlama anını anlatan bir vatandaş, “Bir aşağıya battaniye açtık. Kadın önce kızını aşağı bıraktı. Daha sonra kendisi pencerede bir süre asılı kaldı. Dayanamadı ve aşağı bıraktı kendini. Ağızlarından kan geldi.” dedi.

Bu arada, özellikle alevlerin sardığı 4. Kattaki daire de kullanılamaz hale geldi. Bütün eşyaların yangın ve itfaiyenin sıktığı su nedeniyle zarar görmüş olduğu görüldü. Fatma Koçaklı’nın kendisini boşluğa bırakmış olduğu pencerenin camlarının kırık olduğu, yangın öncesinde kurulan kahvaltı masası, çocuklara ait okul çantası ve kalem gibi gereçlerin de odada durduğu gözlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: