İşte Demirören'in Terim'e yaptığı teklif!

Milli Takımlar Teknik Sorumlusu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın görevini bırakmasının ardından bugün sabah Fatih Terim ile görüşen Başkan Yıldırım Demirören'in Terim'den talepleri de belli olmaya başladı.

Abdullah Avcı'nın 17 Kasım 2011'de başladığı milli takımlar bünyesindeki görevlerinden ayrılmasının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'le bizzat evinde görüşen Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in, Fatih Terim'e sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılmak kaydıyla 4 yıllık sözleşme teklif ettiği öğrenildi.

Demirören'in Fatih Terim'e sezon sonuna kadar hem Galatasaray'ı hem de milli takımı çalıştırma teklifinde bulunduğu ve 2013 - 2014 sezonun sonrasında Galatasaray'la sözleşmesi biteceğinden sarı - kırmızılı kulüple ilişkisini keserek 4 yıllığına milli takımların başına geçme teklifini yaptığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Abdullah Avcı'nın görevi bırakmasının ardından TFF, ismi gündemde olan Fatih Terim'i A Milli Takım'ın başına getirmek için ilk somut adımı bu sabah atmıştı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile kendi evinde sabah kahvaltısında bir araya geldi. Demirören'in evindeki görüşme 1 saat 20 dakika sürdü ve Fatih Terim görüşmeden ayrıldı. Demirören'in Terim'e 4 yıllık sözleşme önerdiği ve sadece bu sezon için Galatasaray'ın da başında kalmasını istediği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler: