İşte, Esra Erol'un oğluyla beraber oynadığı reklamdan aldığı ücret

İzdivaç programlarının aranılan yüzü Esra Erol ve büyük oğlu İdris Ali OBA Makarna'nanın reklam yüzü oldu. 45 saniyelik reklamda kılıktan kılığa giren Esra Erol'un OBA Makarna'dan aldığı ücret ise dudak uçuklattı.

İkinci kez anne olduktan sonra sunuculuğa geri dönen Esra Erol, hızlı bir başlangıç yaptı. İzdivaç programlarının aranılan ismi Esra Erol, büyük oğlu İdris Ali ile birlikte OBA makarnasının reklam yüzü oldu. Reklamda kılıktan kılığa giren Esra Erol'un "OBA reklamı" kadar aldığı ücret de sosyal medyanın konusu oldu. 2016'da bir sürpriz yaparak makarna firması ile anlaşan ve yeni projesiyle sosyal medyada adından bir hayli söz ettiren Esra Erol'un reklamdan 3 milyon TL aldığı öğrenildi. 45 saniye süren reklamda en çok dikkat çeken ise çeşitli ülkelerin kadınlarının geleneksel kıyafetleriyle izleyici karşısına çıkan Esra Erol'a büyük oğlunun da eşlik etmesi. İdris Ali reklam filminde sadece 2 karede yer alıyor. Esra Erol'u farklı kültürlerin mutfaklarında gösteren reklam filhttp://img7.mynet.com/mgz2/esra-erol-yeni1_640.jpgmi, kimileri tarafından beğenilirken kimileri tarafından alay konusu oldu. Özellikle Esra Erol'a söyletilen 'Obaaa...' sözü Ti'ye alındı.

ESRA EROL KİMDİR?

12 Mayıs 1982'te doğan Esra Erol, Marmara Üniversitesi'nin Radyo Televizyon bölümünde eğitim almıştır. Maltepe Üniversitesin'de de diksiyon ve spikerlik kurslarına katılarak mesleğinde ilerlemek isteyen ünlü sunucu, Televizyonculuğa ilk olarak Kanal D'de yayınlanan Turkuaz adlı program ile başlamıştır. Bugünkü kariyerinin temellerini Flash TV'de yayınlanan "Dest-i İzdivaç" programla atan Esra Erol, sonrasında Star TV'de "Esra Erol'la İzdivaç" adlı programı sunmaya başlamış ve televizyon yıldızı olarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelmiştir. Canlı yayında Ali Özbir'le ile hayatını birleştiren ünlü sunucunun bu evlilikten iki erkek çocuğu var.

OBA MAKARNA TARİHİ

Esra Erol'u reklam yüzü seçerek dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Oba Makarna, 1966 yılında Gaziantep'te kuruldu. 2010 ve 2012 yılları arasında yaptığı 50.000.000 Euro yatırımın ardından Üretim ve satış kapasitesi olarak Türkiye'nin 1.si Dünya'nın 2.si olarak sektörün en büyük firması oldu.

Anahtar Kelimeler: