İşte Fatih Terim'in son kararı

Ve kritik görüşme sona erdi... Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile teknik direktör Fatih Terim, Florya'da biraraya geldi... Son karar: Mayıs'a kadar Galatasaray ve Milli Takım... Sonrasında da milli takıma yeni hoca bulunacak....

Dün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'le bir görüşme yapan Fatih Terim, bugün de Galatasaray başkanı Ünal Aysal'la bir görüşme yaptı.

MAYIS AYINA KADAR...

Florya'daki zirveden edinilen bilgilere göre Galatasaray, Fatih Terim'e Milli Takım Teknik Direktörlüğü için Mayıs ayına kadar izin verdi. Yine alınan karara göre ise sonrasında yine Terim'le yola devam edilecek. Ayrıca G.Saray, Terim'e bu yıl için Milli Takım izni verdi ama İmparator'un mukavelesini de 3 yıl daha uzatma kararı aldı.

Reklam
Reklam

TFF'YE DANIŞMANLIK

Ünal Aysal ile Fatih Terim sezon sonunda da birlikte Galatasaray'da devam etmeye karar verdiler. Ancak bu prensip anlaşması şimdilik resmi bir sözleşmeye dökülmüş değil.

Fatih Terim oynanacak 4 maç dışında da istenirse TFF'ye danışman olarak da hizmet vereceğini bildirdi. Buna karşılık Fatih Terim TFF'den hiçbir ücret talep etmeyeceğini de bildirdi. 2014 Mayıs ayı sonrasında da Galatasaray ile sözleşme yenileyecek olan Fatih Terim oluşacak yeni şartları istenirse TFF ile yeniden belirleyecek.

ÜNAL AYSAL'DAN AÇIKLAMA

Fatih Terim'le yaptığı görüşme sonrasında Ünal Aysal, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Fatih Terim'e elemelerdeki dört maçta milli takımı çalıştırması için izin verdik. Kendisi isterse Mayıs ayına kadar federasyona her türlü desteği verebilir"

FEDERASYON CEPHESİ

Galatasaray kanadından gelen bu haberin ardından Türkiye Futbol Federasyonu kurmayları da bir zirve gerçekleştirerek Fatih Terim'in 4 maç için Milli Takım'ın başına geçmesi fikrini değerlendirmeye aldı..

Reklam
Reklam

İŞTE TERİM'İN ÇIKACAĞI MİLLİ MAÇLAR

Fatih Terim'in A Milli Takımın başında çıkacağı maçlar ve tarihleri şöyle:

6 Eylül 2013: Türkiye - Andorra

10 Eylül 2013: Romanya - Türkiye

11 Ekim 2013: Estonya - Türkiye

15 Ekim 2013: Türkiye - Hollanda