İşte Fener'in söz gözdesi

İspanyol Diariosport Gazetesi, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones'in, Espanol takımının sol kanat oyuncusu Riera'yı; As ise Xabi Alonso'yu takımında görmek istediğini yazdı.

Oyuncu ikna olmuş Teknik direktörlüğe Luis Aragones'e getiren, İspanya Gol Kralı Güiza'yı transfer eden Fenerbahçe'de İspanyol fırtınası dinmeyecek gibi. Liverpool forması giyen Xabi Alonso'dan sonra, Sarı-Lacivertli ekibin, Espanyol takımının sol kanat oyuncusu Albert Riera'yı transfer etmek istediği ileri sürüldü. Diariosport Gazetesi, Aragones'in futbolcuyu ikna ettiği, kulübü Espanyol ile Fenerbahçe'nin 12 miloyn Euro'luk bonservis bedelinde anlaşabileceğini yazdı.

Reklam
Reklam

Ayrılmak istiyor Kulübüyle 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Riera'nın, Espanyol'dan ayrılmak istediği öğrenildi. Bu arada As Gazetesi ise, Aurelio'nun ayrılmasıyla ön liberoda sıkıntıya düşen Aragones'in, Xabi Alonso'nun alınması için yöneticilere baskı yaptığını iddia etti. Şu anda yabancı kontenjanı dolu olan Fenerbahçe'nin, yeni birini alabilmesi için kadrodaki oyunculardan birini göndermesi gerekiyor. Sızan haberlere göre Kezman ile Maldonado gözden çıkarılmış durumda.

Riera kimdir?
Espanyol forması giyen Albert Riera, 26 yaşında ve 1.88 boyunda. Orta sahanın solunda görev yapan Riera, daha önce Mallorca ve Bordeaux formalarını giydi. İspanyol oyuncu, Espanyol'a transfer olduktan sonra kısa bir süre Manchester City'ye kiralandı.