İşte KCK yemini!

KCK operasyonunda ele geçirilen görüntülerde BDP'li adaylar KCK heyeti önünde yemin ediyor. İşte BDP ve KCK'lıların şok davranışlarını göz önüne seren o görüntüler...

İstanbul merkezli KCK operasyonlarında gözaltına alınanlar dün adliyeye sevk edildi. Polis KCK yöneticilerine yönelik yaptığı operasyonlarda bir takım bilgi ve belgelere el koymuştu.
Polisin el koyduğu bilgi ve belgelerde şok görüntüler ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntülerde BDP'li adaylar KCK heyeti önünde yemin ettikleri görülüyor.
Görüntüler 2009'da yerel seçimler öncesine ait belediye başkanlıkları veya meclis üyelikleri için aday belirleme süreci. Yer ise BDP'nin İstanbul'daki ilçe teşkilatlarından biri görüntülerdeki BDP'nin adayları toplu olarak KCK heyeti önünde yemin ediyorlar.
Aynı yeminin milletvekilleri genel seçimleri öncesi aday adayları ile BDP'nin siyaset akademilerine katılanlara da ettirildiği söyleniyor.

[İşte KCK Yemini](https://www.mynet.com/videolu-haberler "İşte KCK Yemini") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Anahtar Kelimeler: