İşte o aşkın belgesi!

İlişkilerinin ortaya çıkması üzerine arayıp soranlardan bunalan Selen Sevigen, soluğu İngiltere'de aldı. Tuncay Şanlı ile birlikte olduğu ortaya çıkan CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen'in kızı Selen Sevigen, "Evet evleniyoruz, ama tarih belirlemedik" dedi.

SELEN SEVİGEN'İN FOTOĞRAFLARI

Vatan'ın haberine göre İngiltere Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough'da oynayan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tuncay Şanlı'nın CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen'in kızı Selen ile arkadaşlıklarının çok eskilere dayandığı ancak 1 yıl önce aralarında duygusal ilişkinin başladığı ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

SELEN SEVİGEN'İN FOTOĞRAFLARI

Fenerbahçe'ye olan tutkusu nedeniyle futbolcuları da yakından tanıyan Selen Sevigen'in Tuncay ile başlayan arkadaşlıkları yakın bir tarihte evlilikle sürecek. Selen "Tuncay'la evleneceğiz ama henüz bir tarih belirlemedik" derken, basının ve arkadaşlarının çok yoğun ilgisi nedeniyle telefon numarasını değiştirmek zorunda kaldı. İlişkilerinin ortaya çıkması üzerine arayıp soranlardan bunalan Selen Sevigen, soluğu İngiltere'de aldı. Çiftin yılbaşında da birlikte Londra'ya gittiği ortaya çıktı. Sevgilisiyle ilk kez o gün görüntülenen Şanlı ve Sevigen'in paniğe kapılıp ayrı ayrı yürüdükleri dikkat çekti.