İşte Saba'ya tacizde bulunan 3 kişi!

Programında tacize uğradığını ağzından kaçıran Saba Tümer, ayrıntıları Vatan'a itiraf etti. Saba Tümer'le Bu Gece" programının önceki günkü konuğu 'Zoraki Başkan'isimli dizinin setinde tacize uğradığını iddia eden oyuncu Selen Görgüzel 'di.

Oyuncu Görgüzel, başından geçenleri anlatırken Saba Tümer'in ağzından "Ben seni çok iyi anlıyorum, aynı şey benim de başıma geldi" sözleri döküldü. Canlı yayında ağzından kaçan bu sözler üzerine ne yapacağını şaşıran Tümer, konuyu hemen kapattı. Kafaları karıştıran bu itirafla ilgili Tümer'e kendisini kimlerin taciz ettiğini sorduk. Ünlü sunucu ısrarlı sorularımız üzerine ilk kez konuştu:

Reklam
Reklam

PSİKOLOJİM BOZULDU

"Bahsettiğim olayı kafamdan tamamen çıkartmıştım. Ta ki Selen'in (Görgüzel) programda anlattıklarına kadar. Evet ben de iki kez sözlü, bir kez de fiziksel tacizle karşı karşıya kaldım. Fiziksel taciz 2 yıl önce yazın başıma geldi. Mutaassıp bir ailenin oğlu olan ünlü bir iş adamı, arabasıyla beni evime bırakıyordu. Biraz alkollüydü. Arabasını durdurup beni öpmeye kalkıştı. Arabadan atlayıp, titreyerek kaçtım. Birkaç hafta bu olayın etkisinden kurtulamadım. Gerçekten çok korkunç bir şey. İnsanın psikolojisi bozuluyor..." Tümer "Sözlü tacizler kimden oldu?" sorumuza ise "Biri oyuncuydu, diğeri de televizyoncu ama isimlerini asla açıklamam" diye cevap verdi.