İşte Tatlı İntikam 1. bölümde yaşananlar

Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın paylaştığı Tatlı İntikam 1. bölümüyle görücüye çıktı. Haftalardır beklenen Tatlı İntikam ilk bölümüyle 26 Mart Cumartesi akşamı ekranlardaydı. İşte Tatlı İntikam dizisinin konusu ve oyuncuları...

TATLI İNTİKAM 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Eğlenceli tanıtım fragmanlarıyla dizi severlerin dikkatini çekmeyi başaran Tatlı İntikam 1. bölümü ile ekranlara "merhaba" dedi. Dizi severler , başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Zeyno Günenç, Ayşenil Şamlıoğlu ile Kerem Atabeyoğlu'nun paylaştığı dizinin 26 Mart Cumartesi yayınlanan ilk bölümünde Tatlı İntikam karakterlerini tanıma fırsatını buldu. Peki Tatlı İntikam 1. bölümünde neler yaşandı? İşte yapımını D Productions'un ve yönetmenliğini Barış Erçetin'in üstlendiği, senaryosunu Pınar Ordu ile İlker Arslan'ın kaleme aldığı romantik komedi türündeki Tatlı İntikam 1. bölümünde yaşananlar!

TATLI İNTİKAM 1. BÖLÜM ÖZETİ

Tatlı İntikam'ın konusuna dair detayların ortaya çıktığı 1. bölümde; aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırdı ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kayboldu ve Pelin aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edildi. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin'in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyledi. Her şey, Pelin'in bu ahın peşine düşmesiyle başladı. Geçmişini sorgulamaya başlayan Pelin'in karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıktı. Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildi. Tankut için de artık intikam zamanı gelmişti.

TATLI İNTİKAM KONUSU

Bir intikam öyküsünü eğlenceli bir şekilde ele alan Tatlı İntikam, geçmişini sorgulamaya başlayan Pelin ve üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut'un eğlenceli hikayesini ele alıyor. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye'ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Pelin ise Tankut'u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir ancak işler Pelin'in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir!