İşte, Tivibu Spor canlı izleme yolları

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nin resmi yayıncısı Tivibu Spor canlı izleme yolları haberimizde. Günün önemli maçı Lokomotiv Moskova – Fenerbahçe, Tivibuspor’dan nasıl izlenir?

Lokomotiv Moskova – Fenerbahçe maçı öncesi sarı lacivertli taraftarlar Tivibu Spor canlı izle yollarını merak ediyor. Tivibu Spor nasıl izlenir? Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nin resmi yayıncısı Tivibu ile futbol heyecanı sürüyor. Tivibu platformunda yer alan Tivibu Spor kanallarında birçok maçın canlı yayını futbol severlere ulaşıyor. Tivibu Spor canlı yayın akışında bu akşam Fenerbahçe taraftarlarını yakından ilgilendiren bir karşılaşma yer alıyor. Lokomotiv Moskova – Fenerbahçe maçı Tivibu Spor’dan canlı izlenebilecek. Saat 18:00’de başlayacak ve Lokomotiv Stadı’nda oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2.Tur rövanş karşılaşması büyük heyecana sahne olacak. İstanbul’da oynanan ilk maçı Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı. İşte Tivibu Spor canlı izle yolları...

Reklam
Reklam

Tivibu Spor Nasıl İzlenir?

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en ilgi çekici turnuvası olan Şampiyonlar Ligi, Tivibu platformunda bulunan Tivibu Spor kanallarında.UEFA Avrupa Ligi’nin yanı sıra; Portekiz, Hollanda, Rusya ligleri, İtalya Kupası ve tenisten golfe birçok spor dalı Tivibu Spor’dan canlı izlenebiliyor. HD yayınla futbol heyecanını evinize getiren Tivibu Spor’u izlemek için birkaç yol var.

Tivibu Spor kanalı aynı zamanda Türksat uydusundan yayın yapıyor. Evinde uydu alıcısı bulunan kullanıcılar; aşağıda bulunan yolları izleyerek Tivibu Spor kanalını bulabilir ve izleyebilirler.

Bunun için öncelikle uydu alısının kurulum menüsüne giriş yapılması gerekiyor. Cihaz menülerine bağlı olarak, “Manuel Kurulum” veya “Manuel Kanal Arama” seçeneklerinden biri seçilmeli. Açılan ekrana frekans bilgilerinin girilmesi gerekiyor. Bunun için kullanılması gereken güncel Tivibu Spor frekans bilgileri:

HD Frekans Bilgileri
Uydu: Türksat 4A 42°Doğu
Polarizasyon: H- Yatay
Frekans: 11853Mhz
Sembol Oranı: 25.000
FEC: 2/3 veya Otomatik

Reklam
Reklam

SD Frekans Bilgileri
Uydu : Türksat 4A - Batı
Polarizasyon :V- Dikey
Frekans : 11797
Sembol Oranı : 8800
FEC: 5/6

Tivibu Spor’u izlemenin bir diğer yolu da uygun Tivibu paketlerinden birini satın almak. Bunun için Tivibu’nun indirimleri bulunuyor. Tivibu Süper Paket satın almak isteyen futbol severlerin 24 ay kalma sözüne ayda 39 TL ödemesi gerekiyor. Bu paketin içerisinde 40’tan fazlası HD, 200’e varan TV kanalı, 4000’in üzerinde Seç İzle içeriği seçeneği, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi, sinema ve belgesel kanalları bulunuyor. Ancak Tivibu’nun yeni kampanyası Tivibu Giriş Paketi ile de bu maçları izlemek mümkün. Ayda 9 TL karşılığında Tivibu Giriş Paketine abone olan kullanıcılar, Tivibu Spor kanallarını sezon sonuna kadar izleyebilecek. Tivibu'ya üye olmak isteyen futbol severler http://www.tivibu.com.tr/ adresine tıklayarak paketleri inceleyebilir ve sisteme üye olabilirler.