İşte Türkiye güzeli

Star Tv'nin düzenlediği Elidor Miss Turkey 2013 Güzellik Yarışmasının final gecesi İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

Gezi Parkı'ndaki direnişçiler atılan gaz bombalarından etkilenince Miss Turkey gecesinin düzenlendiği Kongre Merkezi'ne girmek istedi. Kısa süreli bir arbedenin yaşanmasının ardından Kongre Merkezi'nin kapıları kilitlendi. Kenan Dogulu'dan sonra sahne alan Goksel de gezi parkında yaşanan olaylar için kayıtsız kalmadı. Göksel "Biz buradayız fakat aklımız sokaklarda. İnşallah ben guzel ulkeme barış ve huzur yakın zamanda gelir" diyerek alkış topladı.

Miss Turkey 2013 Güzellik Yarışmasının Birinci Güzeli İstanbul Üniversitesi, Fen Fakültesi, Astronomi ve Uzay Bilimleri, 1. Sınıf Öğrencisi 2 numara ile yarışan 19 yaşındaki Ruveyda Öksüz oldu.

Miss Turkey 2013 Güzellik Yarışmasının İkinci Güzeli Lise son sınıf Öğrencisi 6 numara ile yarışan 18 yaşındaki Berrin Keklikler oldu. Miss Turkey 2013 Güzellik Yarışmasının Üçüncü Güzeli Florida Institute Of Technology, İşletme Bölümü, 3. Sınıf Öğrencisi 15 Numara ile Yarışan 20 yaşındaki Ezgi Avcı oldu.

[

İŞTE TÜRKİYE GÜZELİ](http://birbak.mynet.com/galeri/iste-turkiye-guzeli/11952/1650828)