İşte unutulmayan dizi aşıkları

Sette çok vakit geçirildiği için mi yoksa oyuncular rollerine fazla ısındıkları için mi bilinmez, film ya da dizi başlayınca aşk başlar, çiftler oluşur, ardından dizi biter çiftler ayrılır, işte set aşklarından bazıları...

Önce Bergüzar Korel, balet sevgilisi Tan Sağtürk'le yollarını ayırdı. Sonrasında Halit Ergenç, 2007 yazında evlendiği Gizem Soysallı'dan jet hızıyla boşandı.

Pek çok kişi, bu ayrılıklara Korel ile Ergenç'in setten özel hayatlarına taşan yakınlaşmasının neden olduğunu iddia etti. Onlar kabul etmese de, ekranda Şehrazat ve Onur öylesine inandırıcı bir aşk yaşıyor ki, herkes ikiliyi birbirlerine çok yakıştırıyor.

Reklam
Reklam

Önce Bergüzar Korel, balet sevgilisi Tan Sağtürk'le yollarını ayırdı. Sonrasında Halit Ergenç, 2007 yazında evlendiği Gizem Soysallı'dan jet hızıyla boşandı. Pek çok kişi, bu ayrılıklara Korel ile Ergenç'in setten özel hayatlarına taşan yakınlaşmasının neden olduğunu iddia etti. Onlar kabul etmese de, ekranda Şehrazat ve Onur öylesine inandırıcı bir aşk yaşıyor ki, herkes ikiliyi birbirlerine çok yakıştırıyor. Haftasonu dergisi set aşklarını mercek altına yatırdı...

Halit Ergenç, Emel Çölgeçen

Kaldı ki, utanıp sıkılmalarına da gerek yok. Çünkü bu gerçeğe dönüşen ilk set aşkı olmadığı gibi, Halit Ergenç'in yaşadığı ilk set aşkı da değil! Ergenç ‘Aliye' dizisinde oynarken de, kardeşi rolündeki Emel Çölgeçen'le kısa bir aşk yaşamıştı. İşte unutulmayan diğer set aşkları...

Bülent İnal, Tuba Büyüküstün

‘Ihlamurlar Altında' dizisine başladıklarında Bülent İnal ile Tuba Büyüküstün birbirlerini tanımıyordu. Ancak çekimler ilerledikçe aralarında dostluk başladı. Bu dostluk daha sonra aşka dönüştü. İki sevgili dizide birbirlerine delicesine aşık bir çifti oynarken, gerçek hayatta da aynı duyguyu yaşadı. Dizi bittikten bir süre sonra ilişki de bitti.

Reklam
Reklam

Ezel Akay, Şebnem Dönmez

Şebnem Dönmez, ‘Neredesin Firuze' filminin çekimlerinde tanıştığı yönetmen Ezel Akay'a gönlünü kaptırdı. Çift, 2004'te Rumelihisarı'ndaki evlerinde evlendi. Dönmez, Akay'ın ‘Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?' adlı filminde de rol aldı. İkili daha sonra boşandı.

Yeşim Salkım, İlker İnanoğlu

İlker İnanoğlu, senaryosunu kendi yazdığı film için Amerika'dan Türkiye'ye geldi. Oyuncu olarak düşündüğü Yeşim Salkım'la bu film projesini konuşmak için buluştu. Daha o gece gönlünü Salkım'a kaptırdı. Aşıklar birkaç ay geçmeden soluğu nikah masasında aldı. Boşanma da evlilik kadar hızlı geldi ve yollar ayrıldı.

Kenan İmirzalıoğlu,Zeynep Beşerler

Bir kaç yıl önce ‘Alacakaranlık' dizisinde oynayan Kenan İmirzalıoğlu, kardeşini canlandıran Zeynep Beşerler'le aşk yaşamaya başladı. Dizi sonrasında da devam eden beraberlik evliliğe giderken araya bir ayrılık girdi. İki sevgili barıştıktan sonra bu defa da araya İmirzalıoğlu'nun askerliği girdi. Beşerler şimdi asker yolu gözlüyor.

Kudret Sabancı, Sanem Çelik

Reklam
Reklam

Hep oyuncu oyuncuyu sevecek değil ya! Aşk hikayelerine yönetmenler, yapımcılar da katılıyor elbette. ‘Aliye'nin yönetmeni Kudret Sabancı ile başrol oyuncusu Sanem Çelik arasındaki aşk da sette başladı. Sabancı ile Çelik kameralara yakalandığında yurt dışında olan ünlü yönetmenin eşi Esra Akkaya, yurda döner dönmez boşandı. Sabancı ile Çelik arasındaki ateş de kısa sürede söndü.

Mustafa Altıoklar, Arzu Yanardağ

Bir reklam görüşmesinde tanışan manken Arzu Yanardağ ile Mustafa Altıoklar, yaklaşık iki yıl fırtınalı bir ilişki yaşadı. Yanardağ, Altıoklar'la aşk yaşadığı dönemde, onun yönettiği ‘Asansör' filminin başrolünü oynadı.

Pelin Batu, Selin Demiratar

Daha sonra Altıoklar'ın adı bir başka oyuncuyla, Pelin Batu'yla anıldı. Batu, Altıoklar'ın ‘O Şimdi Asker' adlı filminde de rol aldı. Mustafa Altıoklar, ‘Lise Defteri' adlı filminde oynayan manken Selin Demiratar'la da aşk yaşadı.

Ozan Güven, Türkan Derya

Bu aşkın farkı yönetmenin kadın, oyuncunun erkek olmasıydı... Yönetmen Türkan Derya ile oyuncu Ozan Güven'in aşkı bir zamanların sevilen dizisi ‘İkinci Bahar'da başladı. Evlenen çiftin şimdi Ali Ateş adlı bir oğulları var.

Reklam
Reklam

Gamze Özçelik, Uğur Pektaş

‘Arka Sokaklar' dizisinde birlikte rol alan Gamze Özçelik ile Uğur Pektaş'ın sette başlayan yakınlaşmaları, kısa sürede aşka dönüştü. Önce bu konuyu gizleyip inkar etseler de, sonunda açıklamak zorunda kaldılar. Çift, geçtiğimiz yaz nikah masasına oturdu.

Türkan Şoray, Cihan Ünal

Atıf Yılmaz'ın yönettiği ‘Mine' filminde ilk defa birlikte rol alan Türkan Şoray ile Cihan Ünal arasında başlayan aşk, Şoray'ın hayat arkadaşı Rüçhan Adlı'dan ayrılmasına neden oldu. İki sevgili 1983 yılında Kastamonu'nun Araç ilçesinde gizlice evlendi. Yağmur ismini verdikleri bir kızları oldu ama mutlulukları uzun sürmedi, boşandılar.

Davut Güloğlu, Yeliz Şar

‘Sev Kardeşim' adlı dizide ağabey-kardeş rolüyle kamera önüne geçen Davut Güloğlu ile Yeliz Şar, çekimlerin yapıldığı Mudanya-Tirilye'nin büyülü görüntüsüne kendilerini kaptırınca, birbirlerine aşık oldular.