İşte, 'Ütopya'da kim elendi?' sorusunun yanıtı

Tv 8 yarışması Ütopya'da çekişmeli bir eleme gecesi yaşandı. 11 Eylül'de ekrana gelen bölümde 'Ütopya'da kim elendi?' sorusu yanıt bulurken, Kurretulayn'ın sözleri şok etti. Peki, büyük finale adım kala Ütopya'da kim elendi? İşte, yanıtı!

Farklı konseptiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Ütopya'da final haftasından önce son eleme gecesi yaşandı. Büyük finalin yaklaşmasıyla daha da gerginleşen Ütopyalılar aralarından ayrılacak yarışmacıyı öğrenmek için bir araya toplandılar. Ütopya yarışmacıları büyük final öncesinde aralarından ayrılmalarını istedikleri üç ismi belirlemek için oylama yapmak üzere toplandılar. Oldukça çekişmeli geçen oylama gecesine her zaman olduğu gibi tarafların tartışmaları damga vurdu. Özellikle Kurretülayn'ın 10 ay sonra Semih'e "Bey" diye hitap ederek herkesi şaşırttı. Gergin geçen oylama sonucunda Dilay 9, Bahadır 8 ve Meral 7 oy alarak gitme adayı oldu. inal haftası öncesi Ütopya'ya son veda eden isim Meral oldu. Bahadır ve Dilay elenmekten son anda kurtulan isimler oldu. Meral'in Ütopya'ya vedasıyla 8 yarışmacı kaldı. Ancak, bu yarışmacılardan sadece 2'si Ütopya finaline çıkabilecek. Peki, Ütopya finali ne zaman yapılacak?

ÜTOPYA NE ZAMAN BİTECEK?

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği 330 gün süren Ütopya macerası, 20 Eylül Pazar günü canlı yayınla sonlanacak! Pazartesi günü itibariyle Ütopya yarışmacılarının haftada bir yaptığı oylama her gün yapılarak, her gün bir kişi veda edecektir. Cuma gününe kadar yapılacak elemeler sonucunda 2 kişi finale kalacaktır! Ütopya şampiyonu ise 3 farklı oylama sistemi ile belirlenecek: final gazetesi satışları, SMS oylaması, eski yarışmacıların kullanacağı oylar.