İstediğiniz ölçümü yapmanızı sağlayacak pratik ve etkili el kantarları

Sınırı aşan el bagajlarından bıktınız mı? "Elimdeki yükleri cebimde taşıyabileceğim basit bir tartı ile kontrol edebilseydim!" mi diyorsunuz? Merak etmeyin, el terazisi ile dilediğiniz ürünün ağırlığını anında öğrenebilirsiniz. Cepte taşınacak kadar hafif olan bu ürünler tartım için düz bir zemine de ihtiyaç duymuyor. Gelin birbirinden kaliteli el terazisi modellerine birlikte bakalım.

Birçok kişi "El kantarı nedir?" veya "El kantarı ne demek?" diye merak ediyor. El kantarı, herhangi bir düz zemine ihtiyaç duymayan, bir yere asılarak altında yer alan mekanik veya dijital sarkaca binen yükün ağırlığını gösteren bir cihazdır. İster elinizde tutarak ister bir yere asarak kullanabileceğiniz bu ürünler birçok alanda kullanılabiliyor. İşte istediğiniz ölçümü yapmanıza yardımcı olacak pratik ve kullanışlı el kantarları.

1. Yenilikçi ve pratik bir el tartısı arayanlara: Bluefox Dijital Bagaj/Bavul Tartısı


Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

"El kantarı ne işe yarar?" diye merak edenler olabilir. El kantarı sabit bir yere ihtiyaç duymadan el üzerinde tartım yapmayı sağlayan araçlara verilen bir isim. Bu ürünlerin iyi bir örneği olan Bluefox Dijital Bagaj/Bavul Tartısı hem pratikliği hem yenilikçi yapısıyla ön plana çıkıyor. Elde kullanıma uygun, ergonomik bir yapıya sahip olan ışıklı LED ekranı sayesinde karanlıkta dahi rahat bir şekilde ölçüm yapabiliyor. 50 kilograma kadar tartım yapabilen ürün, 50 gram hassasiyetle ölçüm gerçekleştirebilir. Üç farklı birimde ölçüm sonucu verebilir. Artık valizlerin ağırlığı nedeniyle havalimanında sorun yaşamaya son!

Ürünü İncele

2. Dara alma fonksiyonu sayesinde çok pratik: Chermik Elektronik Dijital El Kantarı


Chermik Elektronik Dijital El Kantarı gibi ürünler almayı planlayanlar "El kantarı nasıl kullanılır?" diye merak ediyor. El kantarı kullanmak için öncelikle cihazı hazır durumda getirmek gerek. Daha sonra cihazın altında yer alan kancaya tartımı yapılacak olan nesne asılır. Eğer Chermik gibi dijital ekranlı bir ürünse ekranda kilogram veya gram olarak ağırlık bilgisini kolayca okuyabilirsiniz. Dara alma fonksiyonu da bulunan ürün bu sayede tartımı daha kolay ve pratik bir hâle getiriyor. Işıklı LED ekranı kolay okunduğu gibi hafıza fonksiyonu siz istemeden son tartımın silinmesini engelliyor.

Ürünü İncele

3. Pratik, hızlı ve taşıması kolay bir kantar arayanlara: Dijital Terazi El Kantarı


Dijital Terazi El Kantarı 50 kg kapasiteye sahip ürünler arasında yer alıyor. Üstünde bir adet tutma aparatı, altında da kanca bulunan ürün tartım yapmak için pratik bir yol oluşturuyor. Birçok kişi "El kantarı ne ölçer?" öğrenmek istiyor. El kantarı ile düz zeminde kullanılan büyük kantarların bulunmadığı alanlarda valiz, meyve, sebze veya herhangi bir eşyanın ağırlığını ölçebilirsiniz. Kolay taşınması nedeniyle tercih edilen bu ürünler dara alma fonksiyonuna da sahip. Işıklı dijital ekranı her türlü alanda rahat bir şekilde okunmasını sağlıyor.

Ürünü İncele

4. Pil veya elektriğe ihtiyaç duymadan tartım yapmak isteyenlere: Jokey Kırtasiye El Kantar Metal Tartı Analog


En iyi el kantarı seçenekleri arasında yer alan Jokey Kırtasiye El Kantar Metal Tartı, analog tartı tercih edenler için ideal. Dijital ürünlerin hassas yapısından hoşlanmayanlar için ideal olan ürün, bir kilogram aralıkla ölçüm gerçekleştirebiliyor. Toplamda 60 kilograma kadar ölçüm yapabildiği için geniş bir kullanım alanı sunuyor. Hafif ve ergonomik yapısının yanında mekanik olarak çalıştığı için pil veya herhangi bir haricî batarya gerektirmez. Uzun ömürlü bir kullanım sunar ve dayanıklı malzemesiyle her türlü alanda asılarak kullanılabilir.

Ürünü İncele

5. "En iyi el kantarı dijital modeli hangisi?" diyenlere: DEMİRTAŞ Dijital Işıklı Elektronik Askılı El Bagaj Tartısı Bavul Kantarı El Tartısı


DEMİRTAŞ Dijital Işıklı Elektronik Askılı El Bagaj Tartısı Bavul Kantarı El Tartısı, dijital ekranı sayesinde kolay bir şekilde kullanılan ergonomik ürünler arasında yer alıyor. Avuç içine uygun olarak tasarlanan dizaynı ile rahat bir şekilde tartım yapmayı sağlayan ürün hafif ve kompakt yapısıyla da her yere rahatlıkla taşınabiliyor. 50 kilogram kadar tartım yapabilen bu ürünü her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. El kantarını seyahatlerinizde el bagajlarınızın ve valizlerinizin kilo sınırını aşıp aşmadığını kontrol etmek için kullanabilirsiniz. Yüksek hassasiyetli gerinim ölçer sensörü sayesinde kullanımı çok kolay.

Ürünü İncele

6. Kullanımı kolay, pilsiz çalışan bir el kantarı arıyorsanız: Mobee Pocket Balance EK521 Profesyonel El Terazisi


El kantarı tavsiyesi arayanlar için ideal seçeneklerden biri olan Mobee Pocket Balance EK521 Profesyonel El Terazisi mekanik olarak çalışan bir sisteme sahip. Bu sayede pil ve elektriğe olan bağımlılığı da gideren ürün hemen her türlü alanda rahatça kullanılabiliyor. Sağlam malzemesiyle herhangi bir yere asıldıktan sonra da tartım için tercih edilebiliyor. Hafif ve kompakt yapısıyla yanınızda her yere taşıyabilir, 25 kilograma kadar olan yüklerinizi kolaylıkla tartabilirsiniz. İçerisinde yer alan mekanizması ağırlığın etkisiyle sıkışıyor ve size yükün toplam ağırlığını üzerindeki cetvelden görme imkânı sağlıyor.

Ürünü İncele

7. Mekanik tartı arayanlara: Astor Terazi Hassas El kantarı Baskül Metre Fonksiyonlu


Astor Terazi Hassas El kantarı Baskül Metre Fonksiyonlu, hassas el kantarı arayanlar için ideal bir ürün olabilir. Mekanik bir sisteme sahip olan ürün bu sayede pil veya elektrik gereksinimi olmadan her yerde kullanılabiliyor. El kantarı, kaliteli bir terazi arayanlar için ideal seçenekler arasında yer alıyor. Yuvarlak göstergesi rahat bir şekilde okunabildiği gibi kolay kullanımıyla da ön plana çıkıyor. Tek yapmanız gereken istenilen eşyayı kancaya asmak ve göstergenin işaret ettiği rakamı okumak. Tartımlar öncesinde sıfırlama butonu sayesinde de cihazın doğrulunu teyit etmek mümkün.

Ürünü İncele

8. Yüksek kapasiteli ağırlık tartmak isteyenlere: RvSky Vinç Kantarı El Taşınabilir Dijital Doğru Çok Fonksiyonlu Endüstriyel Elektronik Asılı Tartı Vinç


300 kilograma kadar tartım yapabilen RvSky Vinç Kantarı El Taşınabilir Dijital Doğru Çok Fonksiyonlu Endüstriyel Elektronik Asılı Tartı Vinç, yanınızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz ürünler arasında. Yer kaplamayan ürün dayanıklı yapısıyla askıya asılarak düz bir zemine ihtiyaç duymadan her noktada tartım yapılmasını sağlıyor. Kancaları paslanmaz çelikten üretilen ürünün gövdesi ise özel alüminyum alaşımı sayesinde dayanıklı bir yapı sergiliyor. Çiftliklerde, avcılıkta, balıkçılıkta ve seyahatte rahatlıkla kullanılabilen ürün dara alma fonksiyonunda sahip. Üç farklı birim arasında ise tek tuşla geçiş sağlayabiliyor.

Ürünü İncele

9. Anahtarlık boyutunda taşınabilir terazi arayanlara: IOIUSKKU Asılı Elektronik Terazi 40Kg Kullanışlı Dijital Taşınabilir Terazi


İki adet kalem pille çalışan IOIUSKKU Asılı Elektronik Terazi 40Kg Kullanışlı Dijital Taşınabilir Terazi, anahtarlık boyutlarında bir ürün. Her yere rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz ürün, kancalı yapısı sayesinde çok kolay bir şekilde kullanılabiliyor. 40 kilograma kadar olan yükleri tartabiliyor ve ışıklı ekranı sayesinde hemen her türlü ortamda rahatlıkla kullanılabiliyor. ABS malzeme ve çevre dostu plastik kullanılarak üretilen ürün, ergonomik yapısı sayesinde ister elde tutarak ister bir yere asılarak kullanılabiliyor. Üzerinde üç adet düğme yer alıyor. Bu düğmeler dara alma, birim değiştirme ve açma kapama işlevlerini görüyor.

Ürünü İncele

10. Ağır yükleri tartmak onun işi: Mibee Taşınabilir Ağır Dijital Vinç Kantarı 500 kg


Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Mibee Taşınabilir Ağır Dijital Vinç Kantarı 500 kilograma kadar olan yükleri taşıyabilen kapasitesiyle üstün performans sergileyen ürünlerden biri. Birçok farklı sektörde her türlü ihtiyacı görebilecek olan ürün, 100 gram hassasiyetle çalışıyor ve en düşük 200 grama kadar tartım yapabiliyor. Hem gündüz hem gece rahat bir şekilde okunan arkadan aydınlatmalı ekranı sayesinde kullanımı çok kolay. Tartı, 120 saniye içerisinde herhangi bir işlem yapılmazsa kendisini kapatarak enerji tasarrufu da yapıyor. Üç farklı birim arasında tek tuşla geçiş sağlayabiliyor.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Anahtar Kelimeler: