İstek Takımları, Avustralya'da Türkiye'yi Temsil Edecek

Türkiye Okullararası Tenis Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan İSTEK Kemal Atatürk Lisesi Genç Kız ve Erkek...

Türkiye Okullararası Tenis Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan İSTEK Kemal Atatürk Lisesi Genç Kız ve Erkek Tenis Takımları, Avustralya'da düzenlenecek Dünya Tenis Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonu tarafından İzmir UTEM Tesisleri'nde düzenlenen Türkiye Okullararası Tenis Şampiyonası'na genç kız kategorisinde 40 okul, genç erkek kategorisinde ise 44 okul katıldı. Turnuva finalinde İSTEK Kemal Atatürk Lisesi Kız Takımı Enka Koleji'ni, Erkek Takımı ise Yamanlar Koleji'ni 5-1'lik skorla yenerek şampiyonluğa ulaştılar. Böylece, Türkiye tarihinde ilk kez bir okul, bir spor branşında kız ve erkek takımları birlikte şampiyon oldu.

Reklam
Reklam

Uluslararası Okul Sporları Federasyonu'nun Avustralya’da düzenleyeceği Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan İSTEK Kemal Atatürk Lisesi Genç Kız ve Erkek Tenis Takımları, ayrıca Çanakkale'de hayatını kaybeden tüm ülke askerleri anısına, Avustralya Tenis Federasyonu tarafından Melbourne'de organize edilen Gallipoli Youth Cup Tenis Turnuvası'na da katılacak.

Takım Spor Direktörü Dr. Kubilay Çimen ve Sorumlu Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma Paşaalioğlu yönetimindeki genç ve erkek takımları şu isimlerden oluşuyor:

Genç Kız Takımı

İpek Soylu (Takım Kaptanı)

Naz Karagöz

Melis Bayraktaroğlu

Müge Topsel

Ceylin Günay

Günce Günay

Genç Erkek Takımı

Egehan Sertkaya (Takım Kaptanı)

Cem Hızlıalp

Mert Zincirli

Ata Hergünvarım

Ege Bekgöz

Mark Emre Genç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: