İşten Çıkarılan Işçinin Darp Edildiği Iddiası

İZMİR (AA) - İzmir'in Aliağa ilçesinde işten çıkarıldığını belirten taşeron firma işçisi, belediye başkanıyla konuşmak için gittiği makam odasında darbedildiğini iddia etti.

İZMİR - İzmir'in Aliağa ilçesinde işten çıkarıldığını belirten taşeron firma işçisi, belediye başkanıyla konuşmak için gittiği makam odasında darbedildiğini iddia etti. İşçi Erol Erdal Bozkır, gazetecilere yaptığı açıklamada, 29 Mart yerel seçimleri sonrası Aliağa Belediyesindeki işinden çırıldığını kredi borçlarını ödeyememesi nedeniyle de işe iade edilme talebini iletmek üzere Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın makımana gittiğini ve burada darbedildiğini öne sürdü. Olay sonrası polis merkezine giderek şikayetçi olduğunu kaydeden Bozkır, gerekli ifadeyi verdiğini şikayetini geri almayacağını dile getirdi. Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yılmaz da Belediye Başkanı Serkan Acar'ın da kendisine hakaret edildiği gerekçesiyle işçiden şikayetçi olduğunu bildirdi. Görevi başındaki kamu görevlisine hakaret etmenenin suç olduğunu anımsatan Yılmaz, "Bizim açımızdan çok önem arz eden bir olay değil. Gönül isterdi ki böyle bir olay yaşanmasın. Ama sonuçta tatsız bir olay yaşanmış" dedi. Belediye koridorlarındaki iddiaya konu olayla ilgili kamera kayıtlarının da polise teslim edildiğini ifade eden Yılmaz, adli süreç sonunda herhangi bir darp olayının yaşanmadığının görüleceğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: