İşten çıkarılan mühendis, müdürü öldürdü

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde bir fabrikanın kalite kontrol müdürü, işten çıkarılan mühendis tarafından öldürüldü.

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde kurulu bulunan Hyundai Otomobil Fabrikası'nın yan kuruluşu Assan Hanil Fabrikası kalite kontrol müdürü 48 yaşındaki Egemen Tebel, iddiaya göre bir süre önce işten çıkarılan ve psikolojik tedavi gören 35 yaşındaki Kerem Paçın tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Kartepe İlçesi Alikahya Semtinde kurulu bulunan Hyundai Otomobil fabrikasına otomobil koltuğu ve araç iç döşemesi üreten yan kuruluşu Assan Hanil Fabrikası'nda kalite müdürü olarak görev yapan Egemen Tebel fabrika çıkışında yanına gelen bir süre önce işten çıkarılan ve psikolojik tedavi gördügü öğrenilen Kerem Paçın tarafından fabrika önünde pompalı tüfekli saldırıya uğradı. Art arda 4 el ateş edilmesi sonucu Tebel, kanlar içerisinde yere yığıldı. Ateş eden şüpheli Kerem Paçın olay yerinden kaçarken, çevredekiler 112 Hızır Acil'i arayıp ambulans istediler. 112 Acil ambulans aracı ile Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tebel, yolda hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Polis ekipleri Alikahya Semti çıkışında kaçmaya çalışan zanlı Kerem Paçın'ı yakalayarak gözaltına aldı.(DHA-İHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz