İstifasını telsizden anons etti

Erzurum Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memuru, görevinden istifa ettiğini telsizden anons etti.

İl Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memuru, telsizden olumsuz koşullarda çalıştığını iddia ederek, fazla mesai yapmak zorunda kaldığını savundu.

Akşam saatlerinde telsizinden yeniden anons yapan polis memuru, ''Benim durumum İçişleri Bakanlığı tarafından uygun görülmemiş. Ben de bu şartlarda çalışmak istemiyorum. Görevimden istifa ediyorum. İstifa dilekçemi yarın personel şube müdürlüğüne, silahım ve kimliğimle birlikte teslim edeceğim. Kimse zahmet etmesin. Ayrıca bu tür durumlar herkesin başına gelebilir. Ondan sonra da bütün teşkilatımız daha dikkatli ve duyarlı bulunsunlar'' diye anons yaptı.

Reklam
Reklam

Telsizden başka anonsların geçmesi üzerine söz konusu polis memuru kod numarası okuyarak ''...merkez benim konum anlaşıldı mı, tamam mı?'' diye sordu.

Erzurum'da emniyet amiri Erin Çoban'ın, görev yaptığı birimde yaşadığı sıkıntıları polis telsizinden duyurmasının ardından, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdür Yardımcısı Erin Çoban'ın, dün akşam saatlerinde, çalıştığı birimde göreviyle ilgili yaşadığı sorunları polis telsizinden duyurmasının ardından sabah saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğüne geldi ve yaşanan olayla ilgili yetkililerle görüştü.

Ardından, rehberlik ve psikolojik danışmanlığına sevki istenen Çoban'ın, bu teklifi kabul etmediği öğrenildi.

Bu arada, İl Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan Çoban, Emniyet Müdürlüğünden ayrılırken, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Haber merkezinin, ''Doğrudur efendim anlaşıldı'' anonsu üzerine polis memuru, ''Tamam, herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar'' diye sözlerini tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: