İstikbal Koleji'nde Mezuniyet Coşkusu

Şırnak’ın Cizre ilçesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Özel İstikbal İlköğretim Okulu, bu sene mezun olan öğrenciler...

Şırnak’ın Cizre ilçesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Özel İstikbal İlköğretim Okulu, bu sene mezun olan öğrenciler için okul konferans salonunda mezuniyet töreni düzenledi.

Mezuniyet törenine, Emniyet Müdürü Aydın Akkoca, Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gülis, Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Aydın, Okul Müdürü Malik Demir, milli eğitim şube müdürleri, öğrenci velileri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Malik Demir, 2004 yılında eğitim-öğretime başladıklarını söyledi. Mezun olan öğrencileri tebrik eden Malik Demir, onları bugüne hazırlayan velilere ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Demir ise "Umudumuz o ki bu gün okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz çok iyi yetişecek, gelişecek ve gölgesinde bütün insanlığın gölgelendiği büyük birer çınar olacaklardır. Geçmişin çınarları sizlere bakıp hem sevinecek hem de imreneceklerdir. Bu anlamda okulumuzun mezunları için düzenlenen mezuniyet gecemize teşrif eden herkese teşekkür eder, mezun olan öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılarının devamını dilerim." diye konuştu.

Özel İstikbal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından düzenlenen oyun ve gösteriler programa renk kattı. Yapılan konuşmaların ardından yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri ve plaketlerini öğrenci velileri tarafından verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: