İstiklal Caddesi’nde Eylem Gerginliği

İstiklal Caddesi’nde THY’den işten çıkarılan işçilerin geri alınması için eylem yapan grup ile bir OdaTV...

İstiklal Caddesi’nde THY’den işten çıkarılan işçilerin geri alınması için eylem yapan grup ile bir OdaTV davasının tutuksuz sanığı gazeteci Ahmet Şık arasında tartışma çıktı.

İstiklal Caddesi’nde bulunan Galatasaray Lisesi önünde bir araya gelen Türkiye Sivil Havacılık Sendikası üyesi bir grup, Türk Hava Yolları’ndan çıkarılan 305 işçinin geri alınması için eylem yaptı. Burada yaklaşık bir saat bekleyen grup, daha sonra İstiklal Caddesi’nde yürümek istedi ancak çevik kuvvet ekipleri yürüyüşe izin vermeyerek barikat kurdu.

Reklam
Reklam

Hava-İş Sendikası Başkanı Atilay Ayçin basın açıklaması yaptığı sırada bir gösterici, kendilerinin fotoğrafını çeken OdaTV davasının tutuksuz sanığı gazeteci Ahmet Şık’ı polis sandı. Daha sonra eylemci ile Ahmet Şık arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine araya diğer basın mensupları ve vatandaşlar girerek ortamı sakinleştirdi. Grup olaysız şekilde dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: