İstiklal Caddesi'nde Toplanan Gruplara Müdahale

Taksim İstiklal Caddesi'nde polisin uyarılarına rağmen dağılmayan gruplara biber gazı ve tazyikli su ile müdahale...

Taksim İstiklal Caddesi'nde polisin uyarılarına rağmen dağılmayan gruplara biber gazı ve tazyikli su ile müdahale edildi.

Taksim Dayanışması'nın çağrısıyla akşam saatlerinde İstiklal Caddesi'nin girişinde toplanan kalabalık bir grup, Gezi Parkı'nın açılması talebiyle yürüyüş yapmak istedi. Ancak çevrede yoğun güvenlik önlemleri alan çevik kuvvet ekipleri, gruba dağılmaları yönünde uzun süre anonslar yaptı. Tüm uyarılara rağmen dağılmayan grup tazyikli su ile dağıtıldı.

ARA SOKAKLARDAKİ GÖSTERİCİLERE BİBER GAZLI MÜDAHALE

Reklam
Reklam

İstiklal Caddesi girişindeki müdahalenin ardından ara sokaklara dağılan göstericiler eylemlerini burada sürdürmek istedi. Ancak polis grupların yeniden toplanmaması için bu kez tazyikli suyun yanı sıra biber gazıyla da müdahale ettiği görüldü. Polisin gruplara yer yer müdahaleleri sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: