İstiklal Marşı Yarışması Duygulandırdı

EDİRNE (AA) - Edirne'de, ilkokul öğrencilerinin katıldığı, "İstiklal Marşı'nı en güzel ezbere okuma" yarışmasında duygusal anlar yaşandı.

Edirne'de, ilkokul öğrencilerinin katıldığı, "İstiklal Marşı'nı en güzel ezbere okuma" yarışmasında duygusal anlar yaşandı. Edirne Milli Eğitim Müdürlüğünce, Halk Eğitim Merkezi Mimar Kemaleddin salonunda düzenlenen yarışmaya, 9 ilkokul öğrencisi katıldı. Yarışmada öğrenciler, İstiklal Marşı'nı en içten ve duygulu şekilde okumak için çaba sarf etti. Yarışmayı izleyen velilerin de bu sırada duygulandığı görüldü. Jüri değerlendirmesi sonucu kazanan öğrencilere sonuçların daha sonra duyurulacağı bildirildi. Yarışmanın birincisi, Türkiye finalinde Edirne'yi temsil edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: