İstiklal Marşını en güzel okumak için yarıştılar

Seyhan Müftülüğü tarafından Kur'an kursları arasında düzenlenen İstiklal Marşını en güzel okuma yarışması büyük ilgi...

Seyhan Müftülüğü tarafından Kur'an kursları arasında düzenlenen İstiklal Marşını en güzel okuma yarışması büyük ilgi gördü.

Seyhan Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında eğitim gören öğrenciler arasında yapılan İstiklal Marşının 10 kıtasını ezbere okuma yarışmasında kızlarda Hacı Fatma Feride Kuran Kursundan Cemile Kılınç ile Tepebağ Erkek Kuran Kursu öğrencilerinden Ömer Faruk Bolat birinci oldu.

Müftülük toplantı salonunda birinci olan öğrencilere Seyhan Müftüsü Halil Uzun birer çeyrek altın hediye etti. Merasimde bir konuşma yapan Seyhan Müftüsü Halil Uzun, “Mehmet Akif demek defa demek, dava demek, ödün vermemek demek, ezan demek, hürriyet demek, sözde değil özde konuşma demek, tevazu demek, vatan adına yapılan hizmette parayı reddetmek demek, vakar demek kısacası adam gibi adam demek. İşte Mehmet Akif’i yad ederken Kur'an kurslarımız arasında açtığımız İstiklal Marşını ezbere okuma yarışmasında iki öğrencimiz birinciliği paylaştılar. Kendilerini kutluyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: