İstiklal Marşı’nı Güzel Okuyanlar Ödüllendirildi

Samsun’da 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 92. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü...

Samsun’da 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 92. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde “İstiklal Marşı’nı En Güzel Okuma” yarışmasında dereceye girenleri İlkadım İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ödüllendirdi.

İlkadım ilçesine bağlı ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim okulları arasında 19 Mayıs Lisesi konferans salonundan 82 öğrencinin katılımıyla yapılan yarışmada birinci olan İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi 11. sınıf öğrencisi Hazal Soytorum, ikinci olan İlkadım İlkokulu 7. sınıf öğrencisi Oğuzhan Özdemir ve üçüncü olan Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Emirhan Yalçın’a İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, makamında altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Reklam
Reklam

Dereceye girenleri tebrik ederek ödüllendiren Narinoğlu, bundan sonraki günlerde sık sık şiir geceleri düzenleyeceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: