İstiklal Marşını Okuyan Küçük Kız Salondaki Herkesi Duygulandırdı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 92. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü...

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 92. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle düzenlenen programda duygu dolu anlar yaşandı.

Belediye Düğün Salonundaki programda okul öncesi İstiklal Marşı’nı ezbere güzel okuma yarışması birincisi Atatürk İlkokulu okul öncesi öğrencisi 5 yaşındaki Aslı Nur Uçar, İstiklal Marşı 'nın on kıtasını eksiksiz bir şekilde okuyarak izleyenleri büyüledi. Minik Aslı Nur, sakin, kendinden emin tavırlarıyla sürdürdüğü gösterisi sırasında İstiklal Marşı’nın sözleri üzerinde yaptığı vurgular ve ani çıkışlar herkesi hayran bıraktı. Minik Aslı Nur’un İstiklal Marşı'nı okuması esnasında izleyenlerden bazıları ağlarken, salonda duygulu anlar yaşandı. Aslı Nur’un yaşının çok üzerindeki bu performansı ayakta alkışlandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz