İstiklal Marşı'nın Kabulünün 93. Yıl Dönümü

HAKKARİ (AA) - İstiklal Marşı'nın kabulünün 93. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla Hakkari'de program düzenledi.

HAKKARİ - İstiklal Marşı'nın kabulünün 93. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla Hakkari'de program düzenledi. Merkez Seyyit Taha İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerince Atatürk Kültür Merkezi'nde, İstiklal Marşı'nın kabulünün 93. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü nedeniyle program düzenlendi. Programa, Vali Necmettin Kalkan, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, Vali Yardımcıları Cengiz Erdem, Cumhur Duran, Mustafa Temiz, Hüseyin Sayın, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, kamu kurum ve kuruluş amirleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, Seyyit Taha İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Selahattin Yüzgeç, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı. İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un hayatının anlatıldığı slayt gösterisinin ardından öğrenciler şiirler okudu. Programda, Vali Kalkan ve beraberindekiler, öğrencilerce hazırlanan resim sergisini gezdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: