İstinat duvarı 8 aracın üstüne çöktü

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, istinat duvarının yıkılması sonucu 8 araç kullanılamaz hale geldi. Çayırova ilçesi Akse...

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, istinat duvarının yıkılması sonucu 8 araç kullanılamaz hale geldi.

Çayırova ilçesi Akse Mahallesi'nde bulunan Çağdaş Kent Konutları'nın olduğu mevkide, belediye tarafından yapılan istinat duvarı aniden yıkıldı. Yıkılan duvarın altında 8 araç kalırken, olay yerinde kimsenin bulunmaması yaralanma ve can kaybını önledi. İtfaiye ekipleri ile polis, çevre güvenliğini sağlayarak yıkılan duvarın yakınındaki binayı çökme ihtimaline karşı boşalttı.

Beton yığınlarının altında kalan araçlar kullanılamaz hale gelirken, araç sahipleri ve çevre sakinleri yetkilileri eleştirdi. Vatandaşlar, "Bu duvarın altında biz de kalabilirdik. Allah'tan arabayı park ettiğimiz sırada yıkılmadı." dedi.

Reklam
Reklam

Çayırova Kaymakamı Selim Parlar ve Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, olay yerine gelerek ekiplerden bilgi aldı. Yapılan incelemede, binanın radyal temel üzerine inşa edildiği ve herhangi bir çökme riski bulunmadığının tespit edilmesine rağmen, Çayırova Kaymakamı Selim Parlar'ın talimatı üzerine bina sakinleri geceyi geçirmek üzere Gebze Öğretmenevi, Bayramoğlu Basın İlan Sitesi ve çevredeki otellere yerleştirildi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz