İsu, Bahçede Bayramlaştı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İSU personeliyle bayramlaştı. İSU’nun bahçesinde gerçekleşen bayramlaşmada Başkan Karaosmanoğlu,...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İSU personeliyle bayramlaştı. İSU’nun bahçesinde gerçekleşen bayramlaşmada Başkan Karaosmanoğlu, İSU’nun Türkiye’ye örnek çalışmalar yaptığını söyledi.

Başkan Karaosmanoğlu, yazdan kalma bir sonbahar gününde İSU’nun bahçesinde personelle bayramlaştı. Bayramlaşmaya İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ile yönetim kurulu üyeleri ev sahipliği yaparken, Başkan Karaosmanoğlu’na Genel Sekreter Ersin Yazıcı ile Başkan Vekili Zekeriya Özak eşlik etti. İlk olarak söz alan Genel Müdür Bayram, bayramlaşma programında kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Ekip olmanın güzelliklerini böyle anlarda yaşadıklarını ifade eden Bayram, herkesin bayramını kutladı ve işlerinde başarılar diledi. ‘’Çok kıymetli çalışma arkadaşlarım’’ diyerek İSU personelini selamlayan Başkan Karaosmanoğlu, çalışanların Kurban Bayramı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Biz bu şehrin evladıyız. Kent Bayramlaşmasına hepinizi bekliyoruz. Aynı şekilde Cumhuriyet Bayramı törenlerine çocuklarınızla gelin, elinizde bayraklarla bu coşkuya katılın. Çocuklarımıza Cumhuriyet’i çok iyi anlatalım’’ ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Göreve geldikleri 2004 yılından bu yana Kocaeli’nde hayatı kolaylaştıran hizmetler yaptıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Su hayattır felsefesinden yola çıkarak kent genelinde hizmet ettik. Köylere kadar arıtma tesisleri kurduk. Hepinize emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. İSU, Türkiye’de yaptığı işlerle örnek oluyor. Bu büyük işlerle gurur duyalım, ama daha yapacak çok işimiz olduğunu da unutmayalım’’ diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: