İsveç'in Ankara Büyükelçisi Akesson, Altıparmak'ı ziyaret etti

İsveç'in Ankara Büyükelçisi Hakan Akesson, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti.

İsveç'in Ankara Büyükelçisi Hakan Akesson, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti.

Akkesson, ziyarette yaptığı açıklamada, Antalya Valiliği desteğiyle düzenlenen 5. İskandinav Ülkeleri Semineri "Nordic Consular Seminer 2012"ye katılmak üzere Antalya'da bulunduğunu söyledi.

İsveç'in Ankara Büyükelçisi Hakan Akesson "Nordic Consular Seminer 2012" hakkında Altıparmak'a bilgi verdi. Seminere, Norveç, Danimarka ve Finlandiya'dan konsolosların ve yardımcılarının katıldığını kaydeden Akesson, bu ülkelerle turizm bağlantısı bulunan seyahat şirketleri ve tur rehberlerinin de seminerde bulunduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Seminerde, 2012 turizm sezonunda İskandinav ülkelerinden Antalya'ya gelen turistlerin karşılaşacağı sorunları en aza indirmek istediklerini dile getiren Akesson, seminerde meydana gelebilecek sorunlar karşısında neler yapılabileceklerinin tartışıldığını ifade etti.

Vali Altıparmak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, 2011 yılında Antalya'ya yaklaşık 370 bin İsveçli turistin geldiğini söyledi. Altıparmak, İsveçli turistlerden çok memnun olduklarını ve problem yaşamadıklarını bildirdi.

Ziyaret sonrasında Büyükelçi Akesson, Vali Altıparmak'a ziyaret anısına plaket verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: