İşyeri Egzersizleri Projesi Hayata Geçirildi

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Düzce Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeline...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Düzce Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeline iş yeri egzersizleri hakkında uygulamalı olarak bilgi verdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının, özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında aktif olmayan çalışma şekillerinden doğan sağlık problemlerini önlemek amacıyla başlattığı, “İşyeri Egzersizleri” konulu projesi Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirildi. Çalışanların verimliliklerinin arttırılması amacıyla başlatılan proje kapsamında İl Müdürlüğünde görev yapan antrenörler çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarda personellerle birlikte iş yeri egzersizlerini uygulamalı olarak anlatıyor.

Reklam
Reklam

“İş yeri egzersizleri” projesi ilk olarak Düzce Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeliyle birlikte yapıldı. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Cimnastik Antrenörü Tuğba Kılıç ile birlikte egzersizleri yapan Vakıf personeli, projeden dolayı memnuniyetlerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: